Heeft u een aanvraag om gezinshereniging voor uw partner of kind, een aanvraag EU-burgerschap of een aanvraag tot naturalisatie ingediend en is daar afwijzend op beslist? In dat geval kunt u contact met ons kantoor opnemen. Ook bij een afwijzende beslissing op een visumverzoek voor kort verblijf (bijvoorbeeld voor bezoek bij familie of vrienden) starten wij voor u een procedure.

Of is uw relatie beëindigd, bent u werkloos geworden en heeft u noodgedwongen een uitkering aan moeten vragen? Dit kan allemaal invloed hebben op uw verblijfsvergunning. Voor vragen hierover kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen uw vragen al telefonisch beantwoord worden. Mocht er toch geprocedeerd moeten worden (bezwaar of beroep) dan is bijstand van een gespecialiseerd advocaat noodzakelijk.

Ook het invullen van de ingewikkelde formulieren leidt vaak tot vragen. Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u bellen of langskomen. Afhankelijk van uw inkomen vragen wij een vergoeding voor het invullen en indienen van de aanvraag.

Dinie Martens, Lanny Vleesenbeek en Gerard Buren kunnen u helpen op het gebied van het vreemdelingenrecht.