De Delfshaven Advocaten

Dinie Martens

Eerlijk, betrokken en vasthoudend. Een advocaat met 25 jaar ervaring die zich maximaal voor u inzet.


Dinie Martens studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, en werkte daarna als coördinator bij VluchtelingenWerk. Sinds 1992 is zij werkzaam in de advocatuur. Naast het asiel- en vreemdelingenrecht heeft zij zich gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht.

Zij is zowel lid van de Vereniging Asieladvocaten-en Juristen Nederland als de Rotterdamse werkgroep Vreemdelingenrecht en Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht. Ook maakt zij al ruim vijf jaar deel uit van een commissie die asieladvocaten toetst en neemt zij deel aan het overleg van het Rotterdams Ongedocumenteerden Steunpunt.

Dinie Martens is altijd bereid vragen over uw verblijfsvergunning of uitkering telefonisch of per e-mail te beantwoorden dan wel tijdens een kort gesprek op kantoor. Uitgangspunt voor haar is: je kunt beter één vraag te veel stellen, dan één vraag te weinig.

010 - 425 53 11
martens@delfshavenadvocaten.nl

Lia Deiman

Ervaren, praktisch en betrokken. Al tijdens haar studie leefde bij haar de wens in de sociale rechtshulp werkzaam te zijn.


Na haar studie rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is zij als jurist werkzaam geweest bij het toenmalige Bureau voor Rechtshulp, vanaf 2000 als advocaat en sinds 2003 is zij werkzaam bij Delfshaven Advocaten, waar ze zich nog verder heeft gespecialiseerd in het sociale zekerheidsrecht, jeugd(straf)recht en psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ). Daarnaast zal zij zich de komende tijd steeds meer toeleggen op het asielrecht.

Naast haar werkzaamheden bij Delfshaven Advocaten is zij bestuurslid bij Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam en lid van de Vereniging Nederlandse Jeugdrecht Advocaten, de Rotterdamse Vereniging van BOPZ Advocaten en de Vereniging Asieladvocaten-en Juristen Nederland

Zij staat u graag te woord en is per email bereikbaar indien u vragen heeft over uitkeringen, jeugd(straf)recht of de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP)

010 - 425 53 11
deiman@delfshavenadvocaten.nl

Esther de Geus

Na haar studie startte Esther de Geus in 2005 als advocaat in de sociale advocatuur.


Sindsdien staat zij met veel passie en inzet vluchtelingen, minderjarigen en psychiatrisch patiënten bij. Vanwege haar sterke rechtvaardigheidsgevoel en inlevingsvermogen, staat voor haar uw belang voorop.

Esther de Geus is lid van de Vereniging Asieladvocaten-en Juristen Nederland en de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam. Daarnaast is zij bestuurslid van de Rotterdamse Vereniging van BOPZ Advocaten en lid van de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland.

U kunt haar bellen of mailen bij vragen op het gebied van het asiel-en vreemdelingenrecht, het jeugd(straf)recht of het psychiatrisch patiëntenrecht.

010 - 425 53 11
geus@delfshavenadvocaten.nl

Harry Vrijhof

Een nuchtere Rotterdammer, die graag kiest voor een praktische oplossing.


Harry Vrijhof heeft geschiedenis gestudeerd aan de RU te Leiden. Na het afronden van deze studie is hij gaan werken bij Donner Boeken in Rotterdam. In de avonduren is hij rechten gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Hij is in 1989 beëdigd als advocaat en nu inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de advocatuur. Hij is lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Minters, dienstverleners in Welzijn.

Harry Vrijhof is lid van de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam, de Rotterdamse Vereniging van BOPZ Advocaten en de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland.

Hij staat u bij in de volgende rechtsgebieden:
  • Asielrecht
  • Personen – en familierecht
  • Arbeidsrecht
  • Psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ)


010 - 425 53 11
vrijhof@delfshavenadvocaten.nl