De Delfshaven Advocaten

Dinie Martens

Betrokken en vasthoudend. Een advocaat met bijna 30 jaar ervaring die zich maximaal voor u inzet.


Dinie Martens studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, en werkte daarna als coördinator bij VluchtelingenWerk. Sinds 1992 is zij werkzaam in de advocatuur. Naast het asiel- en vreemdelingenrecht heeft zij zich gespecialiseerd in het sociaal zekerheidsrecht.

Zij is lid van de Vereniging Asieladvocaten-en Juristen Nederland, de Specialistenvereniging Migratierechtadvocaten, de werkgroep Vreemdelingenrecht Rotterdam en neemt deel aan het overleg van het Rotterdamse Ongedocumenteerden Steunpunt. Daarnaast heeft zij zes jaar deel uitgemaakt van een commissie die asieladvocaten toetst op hun vakbekwaamheid.

Voor het sociaal zekerheidsrecht neemt zij deel aan de landelijke bijeenkomsten, georganiseerd door de Specialistenvereniging Sociaal Zekerheidsrecht en is zij lid van de Rotterdamse specialistenvereniging Sociale Zekerheid.

Dinie Martens is altijd bereid vragen over uw verblijfsvergunning of uitkering telefonisch of per e-mail te beantwoorden dan wel tijdens een kort gesprek op kantoor. Uitgangspunt voor haar is: je kunt beter één vraag te veel stellen, dan één vraag te weinig.

Dinie Martens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Asielrecht
Vreemdelingenrecht
Vreemdelingenbewaring
Sociale Zekerheid

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

010 - 425 53 11
martens@delfshavenadvocaten.nl

Lanny Vleesenbeek

Ervaren en gedegen. Een advocaat bij wie alleen uw belangen leidend zijn.


Lanny Vleesenbeek studeerde rechten aan de Universiteit van Leiden en startte in 1990 als advocaat.

Lanny Vleesenbeek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Strafrecht
Jeugdstrafrecht
Asielrecht
Vreemdelingenrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

U kunt ook bij hem terecht voor problemen met uitkeringen en algemeen bestuursrecht.

Lanny Vleesenbeek is onder andere lid van de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam, Specialistenvereniging Migratierechtadvocaten, Vereniging Asieladvocaten en - Juristen Nederland en Werkgroep Vreemdelingenrecht Rotterdam.

010 - 425 53 11
vleesenbeek@delfshavenadvocaten.nl

Jan Bosch

Ervaren, praktisch en betrokken. Al tijdens zijn studie Nederlands recht volgde hij vakken gericht op een werkring als advocaat.


Na zijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen was hij enkele jaren als onderzoeker werkzaam op het terrein van het arbeidsrecht en het sociaal zekerheidsrecht. Jan Bosch werkt sinds 1999 in de Rotterdamse advocatuur. Hij heeft zich gespecialiseerd in het familierecht, (jeugd-) strafrecht en het arbeids-/sociaal zekerheidsrecht. Natuurlijke personen kunnen ook met huurgeschillen bij hem terecht.

Naast zijn werk bij Delfshaven Advocaten is Jan Bosch lid van de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam en lid van de Vereniging Nederlands Juridisch Comité voor de Mensenrechten.

Hij staat u graag te woord en is ook per e-mail bereikbaar voor uw vragen over bovenstaande rechtsgebieden. Jan Bosch heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Familierecht waaronder echtscheidingen
Strafrecht
Arbeidsrecht
Sociaal Zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

010 - 425 53 11
bosch@delfshavenadvocaten.nl

Harry Vrijhof

Een nuchtere Rotterdammer, die graag kiest voor een praktische oplossing.


Harry Vrijhof heeft geschiedenis gestudeerd aan de RU te Leiden. Na het afronden van deze studie is hij gaan werken bij Donner Boeken in Rotterdam. In de avonduren is hij rechten gaan studeren aan de Erasmus Universiteit. Hij is in 1989 beëdigd als advocaat en nu inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de advocatuur. Hij is lid van de Raad van Toezicht van de Stichting Minters, dienstverleners in Welzijn.

Harry Vrijhof is lid van de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam, de Rotterdamse Vereniging van BOPZ Advocaten en de Vereniging van Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland.

Hij staat u bij in de volgende rechtsgebieden:
  • Asielrecht
  • Psychiatrisch patiëntenrecht (Wvggz/Wzd)

Harry Vrijhof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Psychiatrisch patiëntenrecht

010 - 425 53 11
vrijhof@delfshavenadvocaten.nl